top of page

Обучения

PhiBrows DelPhi Course

delphi-main.jpeg

Основен курс от ново поколение за създаване на 3Д косъмчета с машина към PhiAcademy!

Работата с машина позволява пълна свобода на Артиста при насищане на цвета, от по-наситени до по-бледи щрихи, което е истинско изкуство създаващо хипер реализъм във перманентния грим!

InnateBrows Perfection

InnateBrows Image

Обучението InateBrows е специално обучение в PhiAcademy, което позволява на всички Студенти да усвоят усъвършенствани знания и техники, които следват новите правила на метода Innate!

PhiBrows Basic Course

1B2E0693-8FB1-4639-B8F3-C7DC7E90C3F1.JPEG

Базово обучение по микроблейдинг, подходящо за начинаещи и работещи в сферата, които искат да усъвършенстват уменията си и да извършват процедурата Микроблейдинг като истински професионалисти!

BoldBrows Perfection

BoldBrows Image

По широките и плътни вежди са мечтата на много жени по света.  За щастие на тези, които имат редки вежди и не могат естествено да постигнат този вид, техниката с BoldBrows щрихи осигурява желания хиперреалистичен вид на веждите.

PhiLips Basic Course

PhiLips Image

Phi Lips е перфектното обучение за начинаещи в перманентния грим, както и за работещи, които искат да достигнат следващо ниво на развитие! 

Photo & Video Seminar

Photo Video Seminar Image

Авторски семинар в помощ на всички работещи в сферата на перманентния грим, които имат затруднения в заснемането и обработката на снимки и видеа.

bottom of page